Hoe kan jij helpen?

Steun ons met een gift

Stort jouw vrijwillige bijdrage op rek. nr. BE04-0682-3239-3031. Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest dat je kan toevoegen aan je belastingsaangifte.

Wij staan voor je klaar

Vanaf een gift van 40€
bezorgen wij je een fiscaal attest

Spaarvarken

Organiseer een actie

Zit het organiseren je in het bloed en doe je graag iets voor het goede doel? Help je graag mee om pulmonale hypertensie in de kijker te zetten en/of fondsen te verzamelen voor het wetenschappelijk onderzoek naar pulmonale hypertensie?

Laat het ons weten en we ondersteunen je graag met informatie of zelfs een stand op jouw event! Neem zeker ook een kijkje op onze downloadpagina, daar vind je al heel wat informatie en materiaal dat je kan gebruiken.

Sporten voor pulmonale hypertensie

Ben je sportief aangelegd? Dan is Team PHenomenal Hope Belgium misschien iets voor jou!

Of het nu occasioneel of gepassioneerd is, iedereen kan zich aansluiten. Door te sporten in de kleuren van het team vraag je mee aandacht voor pulmonale hypertensie. Plan je een grotere uitdaging? Dan staat het team klaar om je te ondersteunen en je inspanning mee in de kijker te plaatsen. Meer info vind je op de site van Team PHenomenal Hope Belgium.

logo team phenomenal hope belgium

Shoppen voor pulmonale hypertensie vzw

Online shoppen én Pulmonale Hypertensie vzw steunen zonder een euro extra te betalen? Maak kennis met Trooper! Surf vanaf nu naar je favoriete webshops zoals Bol.com, Coolblue, Collishop, Booking.com en vele anderen via www.trooper.be/pulmonalehypertensie. Een procentje van jouw aankoop gaat recht naar onze kas. Hoe je dat kan doen wordt haarfijn uitgelegd in deze video. Bedankt!

Geschenkjes geven voor pulmonale hypertensie

Jouw werknemers verrassen met een kleine attentie? Of samenleggen onder vrienden voor een groepscadeau? Dat kan via Kadonation! Jij geeft een geschenkbon en de gelukkige ontvanger kan zijn cadeau naar wens inwisselen, bv voor een goed doel zoals onze vereniging 😉 Je vindt onze vereniging terug bij de kadopartners als je je geschenkbon inwisseld!

logo kadonation