Doe jij mee aan de wereldwijde bevraging voor PH?

campagnebeeld PHGPS

We zijn erg blij om u op de hoogte te brengen van een nieuw onderzoek dat is gelanceerd! Met name de Pulmonary Hypertension Global Patient Survey. Dit is het eerste wereldwijde onderzoek in zijn soort voor patiënten met pulmonale hypertensie (PH), ouders en verzorgers over de hele wereld.

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Zo help je om patiënten wereldwijd een betere zorgervaring te krijgen.

Doe jij mee aan de wereldwijde bevraging voor PH?

Het onderzoek is beschikbaar in maar liefst 17 talen! Op de startpagina kan je je gewenste taal selecteren. Het bestaat uit drie onderdelen, die elk ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Voor patiënten jonger dan 16 jaar moet een ouder of voogd de enquête invullen.

De enquête zal clinici helpen om de impact van PH op patiënten beter te begrijpen . Dit zal helpen om uiteindelijk de zorg die patiënten krijgen te verbeteren. Uw bijdrage, als patiënt of zorgverlener, zal bijdragen aan het succes van het onderzoek.

Doe jij ook mee aan de wereldwijde bevraging voor PH? Ga voor meer informatie over het onderzoek naar pvri.link/phgps en bekijk deze korte video van patiënten met pulmonale hypertensie over de hele wereld.

Deel deze pagina: