Grote opening van het Bel Air Center!

Grote opening Bel Air Center

Op zeldzame ziektedag, lanceerde PHA Europe, onze Europese overkoepelende patiëntenvereniging een uniek project, het ‘Bel Air Center’. De grote opening van het Bel Air Center was op 29 februari om 16u. Het is een uniek virtueel conferentiecentrum gemaakt voor PH-patiënten, vrienden, familie, industriële partners en belanghebbenden. Je kan er tal van presentaties in verschillende talen bijwonen, podcasts beluisteren, informatie vinden over andere verenigingen en partners in de sector, communiceren en chatten met andere bezoekers en nog veel meer.

  • Bekijk interessante presentaties, wanneer jij dat wil, in de taal die jij wil, rechtstreeks vanuit je zetel.
  • Ontdek boeiende informatie van PH verenigingen van over de hele wereld.
  • Luister naar de exclusieve podcast serie PHAware, met meer dan 500 afleveringen.
  • Neem een kijkje in de galerij met kunstwerken, gemaakt door PH-patiënten, artsten en anderen.
  • Voer een gesprek via chat of videocall met andere bezoekers van over de hele wereld in het café van Vittorio.

De grote opening van het Bel Air Center ging gepaard met een live prestentatie van Professor Marc Humbert van het Pulmonary Hypertension Reference Centre Hôpital Bicêtre in Parijs.

Benieuwd naar dit online platform?

Ga dan zeker eens een kijkje nemen via onderstaande link. Je dient je eenmalig te registreren (volg de link ‘register to Bel Air Center’). Hierbij geef je op of je als patient (patient), mantelzorger (carer), zorgverlener (HCP), vertegenwoordiger van de industrie (industrie) of onder een andere hoedanigheid (other) het Bel Air Center wil bezoeken. Eenmaal dat is gebeurd kan je inloggen door een acces code aan te vragen (volg de knop ‘Login to Bel Air Center’) die vervolgens in je mailbox terecht komt.

Deel deze pagina: